BRUUT Maarssen

beestachtig eerlijk en gewelddadig heerlijk

Na een flinke aanlooptijd wordt Bruut Maarssen in Maart 2020 een feit. Met ziel en zaligheid is gewerkt aan de ontwikkeling en inrichting van deze spik splinternieuwe zaak. 

Bruut Maarssen komt niet uit een zwart gat. Bruut Sellingen bestaat als ruim 4 jaar. Het concept Bruut heeft zich daar meer als voldoende bewezen en nu verplaatsen we met veel plezier ruim 200 km naar beneden. 

In januari 2016 is Bruut Sellingen gevormd. Ondertussen een geruime tijd verder heeft Bruut Sellingen zich ontwikkeld met een eigen identiteit. Gewoon en toegankelijk voor iedereen. De drempel houden we laag, of je nu netjes gekleed van kantoor komt of onder de modder van het land. Iedereen is welkom! De kwaliteit van onze producten moet constant zijn en wordt altijd met veel zorg bereidt. Alles wat uit onze keuken komt is vers. Daarnaast streven we ernaar te werken met eerlijke producten waarvan we de herkomst kennen.  Het vlees, de koffie, de thee, de wijnen maar ook alle soorten bier zijn met grote zorg geproefd en gekozen om een mooi plekje op onze kaart te krijgen. Over elk aspect van de kaart is nagedacht.

 

En dan nu dat ook bij Bruut Maarssen!

Maarssen

Nieuwe bruut Locatie

Mals Vlees?

Bij ons alleen mals en zacht

Nieuw!

Bieten carpaccio. Bruut lekker!

WI-FI HOTSPOT

GRATIS GASTEN NETWERK