Bruut Maarssen

Het eerste vervolg

In januari 2016 begon onder de naam Heerlijkheid Westerwolde een Brute zaak.

Gewoon Bruut is toegankelijk voor iedereen. De drempel houden we laag, of je nu netjes gekleed van kantoor komt of onder de modder van het land. Iedereen is welkom!

De kwaliteit van onze producten moet constant zijn en wordt altijd met veel zorg bereidt. Alles wat uit onze keuken komt is vers. Daarnaast streven we ernaar te werken met eerlijke producten waarvan we de herkomst kennen.  Het vlees, de koffie, de thee, de wijnen maar ook alle soorten bier zijn met grote zorg geproefd en gekozen om een mooi plekje op onze kaart te krijgen. Over elk aspect van de kaart is nagedacht.

Een sfeer waarin we streven naar een BRUTE prijs / kwaliteit verhouding. Een lekker hapje kunnen eten, of je nu een grote of een kleine beurs hebt. Veel is mogelijk bij BRUUT.

Hopelijk (weer) tot snel!

WIST U DAT?

(deze informatie is Bruut interessant!)

BRUUT  veel meer is dan een plek waar u alleen maar s’avonds van een diner kunt genieten? We hebben ook  een mooie ontbijt en lunch kaart zodat u de gehele dag bij ons terecht kunt. Koffie, Ontbijt, Lunch, Diner en gezellig Borrelen, het kan allemaal bij ons!

We verzorgen ook catering op verzoek. Denk hierbij aan hapjesschalen en een verzorgde lunch. Natuurlijk kunnen we ook buffetten op locatie verzorgen! Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een BBQ met goed vers vlees en heerlijke salades is voor ons geen enkel probleem. Daarbij kunnen wij altijd een professionele BBQ leveren die groot genoeg is voor 100 man.

een uitspraak van bruut    Sellingen, Groningen

Wat niet bruut is kan ook geen bruut worden.

quanto costa   bij bruut

ongeveer: €25 p.p voor 2 drankjes en diner.